Kırıkkale'yi at merakı sardı

Kırıkkale

Sosyal ve kültürel faaliyetler açısından çok yavan olan şehrimiz, son yıllarda açılmaya başlayan At Çiftlikleri sayesinde yeni ve faydalı bir spor dalına, biniciliğe merak salmaya başladı.

MERKEZİ BİR YERDE

Kırıkkale’de kısa bir sürede ikincisi açılan çiftliklerden yeni olan Sürmeli At Çiftliği, açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen tüm Kırıkkalelilerin ilgisini çekmeyi başardı. Bahşılı’nın en merkezi yerindeki devlet kurumlarına sadece 100 metre mesafede, ırmak kenarına kurulu olan Sürmeli At Çiftliği öğlen 12’den gece 12’ye kadar hizmet vermesinden dolayı hem hafta içi hem de hafta sonu yoğun ilgiye cevap vermeye çalışıyor.

NEZİH AİLE ORTAMINDA AT BİNMENİN KEYFİ

Bünyesinde kafe ve lokanta hizmeti de veren Sürmeli At Çiftliği’nde nezih aile ortamında, kahvaltı, çay ya da yemek eşliğinde atların doyumsuz güzelliklerini ve asaletini izleme imkânının yanı sıra, tecrübeli eğitmenler eşliğinde at binme keyfi de sunuyor. Çocuklara özel seanslarda at binme eğitimi de verilen çiftlikte çoğu Arap ve İngiliz olan eğitimli atlara binip tüm yorgunluğunuzu atmanız mümkün.

TİCARİ KAYGIMIZ İKİNCİ PLANDA

Çiftlikle ilgili görüşlerini aldığımız çiftlik sahibi Kubilay Sürmeli, “Bu çiftliği kendi at sevgimden dolayı açtım. Asıl amacımız Kırıkkale insanına at binme sporunu sevdirmek ve stres atabilecekleri nezih bir ortam sağlamak. Bizim için ticari kaygı ikinci planda. Halkımız da bunun bilincinde olarak çiftliğimizi ziyaret ediyor ve at biniyor. Bu yoğun ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ederim. Düğün çekimlerini farklı bir ortamda, çiftliğimizde gerçekleştirmek isteyen çiftlerimizi ve fotoğrafçılarımızı da mutlaka bekliyoruz” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ